Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Kırşehir Şube Başkanı Fatih Mehmet Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yavuz, mesajında Malazgirt Savaşı ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin Türk tarihindeki önemine vurgu yaparak, bu iki zaferin Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olarak kalacağının sembolü olduğunu ifade etti.

Başkan Yavuz, "Malazgirt Anadolu’nun kapılarının açılmasını sağlayan müstesna bir zafer. Başkomutanlık ise, Anadolu’yu işgal etmek için harekete geçen emperyalist Avrupa’nın bir kez daha durdurulduğu onurlu bir zaferdir. Bu zaferler, Anadolu’dan asla vazgeçilmeyeceğinin, şehit kanlarıyla vurulmuş İslam mührünün vatan topraklarından silinemeyeceğinin kesin ve keskin mesajıdır." dedi.

Başkan Yavuz, mesajında ayrıca dünya genelinde artan mücadele alanlarının çeşitliliğine dikkat çekerek, Türkiye’nin bu süreçte uyanık olması gerektiğini belirtti. "İletişim ve medya, bilgi güvenliği, siber güvenlik, yapay zekâ gibi alanlarda da varlık göstermek, ülkemizin son yıllarda savunma sanayii alanındaki atılımlarını her alanda gerçekleştirmek istiklal ve istikbal meselesi haline gelmiştir." ifadelerini kullandı.

Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Başkan Yavuz, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına da değinerek, Filistin meselesinin yalnızca Filistin’den ibaret olmadığını, bu mücadelenin İslam’ın, insanlığın, vicdanın ve merhametin savunusu olduğunu vurguladı. "Filistin, bizim için adeta bir beka meselesidir." diyen Yavuz, Büyük Memur-Sen ailesi olarak İslam beldeleri için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmetle andıklarını ve Zafer Haftası'nı tebrik ettiklerini belirtti.

Editör: TUĞBA GÜL