GÜNDEM

Başkan Öztürk, Ağustos Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, toplantının Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında, TESK Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirildiğini belirtti.

Başkan Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Bendevi Palandöken başkanlığında, TESK Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte, Ağustos ayı yönetim kurulu toplantımızı birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Toplantıda, esnaf ve sanatkarlarımızın karşılaştığı sorunları kapsamlı bir şekilde ele aldık ve bu sorunların çözümüne yönelik izlenecek yol üzerinde detaylı görüş alışverişinde bulunduk.”

Toplantının, esnaf ve sanatkarların karşılaştığı sorunları çözme konusunda önemli bir adım olduğunu vurgulayan Öztürk, bu tür toplantıların esnaf ve sanatkarların sesini duyurma ve sorunlarına çözüm bulma açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bahamettin Öztürk, TESK’in esnaf ve sanatkarlar için yürüttüğü çalışmaların büyük bir titizlikle devam edeceğini ve bu tür toplantılarla sorunların çözümüne yönelik kararlı adımlar atılacağını sözlerine ekledi.