Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Öztürk, yayımladığı mesajda basın mensuplarının önemine ve fedakarlıklarına dikkat çekti.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile Vali H. Mete Buhara bir arada Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile Vali H. Mete Buhara bir arada

Başkan Öztürk mesajında, "Ülkemizde meydana gelen her türlü olay ve gelişmeleri, vatandaşın haber alma hakkını gözeterek, kamu gözlemcisi rolüyle büyük bir emek ve çabayla çalışan basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum. Basın mensuplarımız çeşitli platformlarda habercilik faaliyetini sürdürüyorlar. Bu faaliyetleri sürdürürken çeşitli fedakârlıklarda bulunuyor ve yeri geldiğinde canları pahasına işlerini yapmaya çalışıyorlar. Bizler de esnaf ve sanatkârların temsilcisi olarak bu çabayı görüyor ve takdir ediyoruz. İlimizin, esnaf ve sanatkârlarımızın sesinin duyurulmasında emek veren, doğru bilgilendirme yapmak için canla başla çalışan basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu özel günde hayatını kaybeden bütün basın mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara sağlıklı bir ömür diliyorum. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, basın camiamıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Öztürk, basın mensuplarının toplumun bilinçlenmesi ve bilgilendirilmesinde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, onların özverili çalışmalarının her zaman takdir edilmesi gerektiğini ifade etti.

Editör: TUĞBA GÜL