Alım gücünü artırmak için ek zam ve refah payından başka çare yok Alım gücünü artırmak için ek zam ve refah payından başka çare yok

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, bakanlıklarda yaşanan koltuk değişimi nedeniyle bir paylaşımda bulundu. Başkan Ozan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yeni atanan bakanlara başarı dileklerini iletti.

Başkan Ozan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bakanlarımıza görevlerinde başarılar dilerim… Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na atanan Sayın Murat Kurum ile Sağlık Bakanlığı’na atanan Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyorum, üstlendikleri bu zorlu görevde başarılar diliyorum. Milletimize hizmet ederek görev alan ve fedakarlık gösteren önceki bakanlarımız Mehmet Özhaseki ve Fahrettin Koca’ya emekleri için teşekkür ediyorum.”

Başkan Ozan'ın bu mesajı, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve geniş bir kesim tarafından paylaşıldı. Göreve yeni başlayan bakanlara başarılar dileyen Ozan, önceki bakanlara da hizmetleri için teşekkürlerini iletti.

Editör: TUĞBA GÜL