SİYASET

Başkan Ozan'dan Bakan Göktaş’a makamında ziyaret

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Ozan, bir açıklama yaparak görüşmenin detaylarını paylaştı.

Başkan Ozan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Kırşehir İl Başkanımız Seher Ünsal ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret ettik. Ahi Şehri Kırşehir’den selam ve muhabbetler götürdük. Kırşehir’den bazı yatırımlar ile kentle ilgili taleplerimizi ilettiğimiz Bakanımıza nazik kabulleri, misafirperverliği ve kıymetli destekleri için teşekkür ediyoruz.”

Görüşmede, Kırşehir için planlanan projeler ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Ziyaretin verimli geçtiğini belirten Başkan Ozan, Kırşehir’in gelişimi için desteklerini esirgemeyen Bakan Göktaş’a teşekkürlerini iletti.