EKONOMİ

Başkan Ozan "Üretim için desteklerimiz sürüyor"

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı ve Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Bülent Ozan, üretim için verilen desteklerin devam ettiğini belirtti.

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı ve Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Bülent Ozan, üretim için verilen desteklerin devam ettiğini belirtti. Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde, şehirde üretim yapan ve yeni girişimcilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, proje hazırlama süreçleri ve danışmanlık firmaları ile yapılabilecek çalışmalar hakkında geniş kapsamlı bilgiler sunuldu. Başkan Ozan, üreticilerin kafasındaki sorulara çözüm bulduklarını ifade etti.

Başkan Ozan, "Kırşehirli üreticiler kendini geliştirsin, yeni projeler ile istihdamı arttırsın ve yeni yatırımlar ile ekonomiye güç versinler. Bunlar için elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz inşallah." diyerek desteklemelerin süreceğini belirtti.

Bu tür bilgilendirme toplantılarının Kırşehir’in tarımsal ve hayvansal üretim kapasitesini artırmak adına önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ozan, üreticilere sağlanan desteklerin devam edeceğini ve yeni projelerle Kırşehir ekonomisine katkı sağlanacağını ifade etti.