GÜNDEM

Başkan Ozan 15 Temmuz Sergisine katıldı

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen resim sergisine katıldı.

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen resim sergisine katıldı. Kırşehir il merkezinde yer alan Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen sergide, darbe girişimine karşı verilen mücadelenin anlatıldığı fotoğraflar ve Kırşehir Gençlik Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı resimler yer aldı.

Başkan Ozan, sergi sonrasında yaptığı açıklamada, "Fotoğraf ve resim sergisindeyiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde hazırlanan sergiye katıldık. Darbe girişimine karşı verilen mücadelenin anlatıldığı programda, o gece ve devamında yaşananların gösteren fotoğraflar ile Kırşehir Gençlik Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı resimlerden oluşan sergideki eserleri inceledik. 'Milletin Zaferi' temalı sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sergi, ziyaretçilere 15 Temmuz gecesinin unutulmaz anlarını ve halkın demokrasiye olan bağlılığını sanat yoluyla anlatmayı amaçlıyor. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen sergi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak.