SİYASET

Başkan Kılıç'tan Kırşehirli vatandaşlara aşure ikramı

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehirli vatandaşlara aşure ikramında bulunacaklarını duyurmuş ve tüm Kırşehir halkını aşure yemeye davet etmişti.

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehirli vatandaşlara aşure ikramında bulunacaklarını duyurmuş ve tüm Kırşehir halkını aşure yemeye davet etmişti. Muharrem Ayı’nın 10. günü olan ve Aşure Günü olarak bilinen bu özel günde, Kırşehirli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bazı vatandaşlar evlerinde aşure pişirirken, birçok kişi de MHP Teşkilatı tarafından hazırlanan aşureyi tatmayı tercih etti. Kırşehirli vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen aşure ikramı, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri oldu ve renkli görüntülere sahne oldu.

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Aşuremizi dağıttık. Yiyenlere afiyet şifa olsun. Allah kabul eylesin.” ifadelerini kullandı. Başkan Kılıç, aşure ikramının Kırşehir halkının birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini belirterek, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Aşure ikramı, Kırşehir'de büyük bir memnuniyetle karşılandı ve bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiği vurgulandı. MHP Kırşehir İl Teşkilatı, geleneksel değerlerin yaşatılmasına katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.