GÜNDEM

Başkan Hakanoğlu muhtarlarla bir araya geldi

Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla belediyede düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla belediyede düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Başkan Hakanoğlu, muhtarlarla ilçede yürütülen projeler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Gerçekleştirilen görüşme ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Hakanoğlu, yerel yönetimlerin önemli temsilcileri olan köy ve mahalle muhtarlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Hakanoğlu, "Yerel yönetimlerimizin mihenk taşı olan köy ve mahalle muhtarlarımızı belediyemizde ve çamlığımızda misafir edip, hasbihal ettik. İlçemizde takip ettiğimiz yatırımlar hakkında da muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Başkan Hakanoğlu, aynı zamanda muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü de kutlayarak, "Rabbimden hep birlikte ilçemiz için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Toplantıda, muhtarlar ilçenin gelişimi ve köylerin ihtiyaçları konusunda taleplerini iletme fırsatı bulurken, Başkan Hakanoğlu da belediye olarak yürütülen projelerle ilgili bilgi verdi.