Kırşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti. Görüşmede, Kırşehir'in gelişimi için önemli konular masaya yatırıldı ve bölgenin geleceği adına çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vekil Necmettin Erkan, Kırşehir’in Organize Sanayi Bölgesi (OSB), yatırım ve istihdam alanında gelişmesi için yürütülen projelerin önemine değinerek şunları söyledi:

“Söz de, karar da milletindir!” “Söz de, karar da milletindir!”

451982379 1029795545820712 2196869636997662252 N“Ziyaretimize gelen Kırşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan’a teşekkür ediyorum. İlimizi OSB, yatırım ve istihdam alanında geliştirmek için yapılacak tüm projelerde dün olduğu gibi bugün de durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Görüşmede, Kırşehir’in sanayi ve ticaret potansiyelinin artırılması ve bölgeye yeni yatırımcıların çekilmesi için atılacak adımlar da ele alındı. Başkan Süleyman Eraslan, bölgenin ekonomik kalkınması adına yapılan çalışmalara destek vermekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Bu ziyaret, Kırşehir'in geleceğine yönelik umut verici projelerin hayata geçirilmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Başkan Eraslan ve Vekil Erkan’ın iş birliği, Kırşehir'in ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine katkı sağlamaya devam edecek.

Editör: TUĞBA GÜL