Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, Nuh Akbayrak ve Ömer Akbayrak'ın yeni iş yeri olan Akbayrak İnşaat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vekil Erkan’dan Erdoğan’a destek Vekil Erkan’dan Erdoğan’a destek

Başkan Emre Demirci, ziyareti sırasında işletme sahipleri Nuh ve Ömer Akbayrak'a yeni iş yerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, başarı temennilerinde bulundu. Başkan Demirci, Kaman ilçesinde açılan her yeni iş yerinin, bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağladığını vurguladı.

Akbayrak İnşaat sahipleri Nuh ve Ömer Akbayrak, Başkan Demirci'ye nazik ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ettiler. İş yerlerinin açılışıyla birlikte Kaman halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirttiler.

Ziyaret sırasında Başkan Demirci, işletmenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve iş yeri sahipleriyle sohbet etti. Kaman ilçesinin gelişimine katkı sağlayacak her türlü girişimi desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Emre Demirci’nin bu anlamlı ziyareti, yerel halk ve iş dünyası tarafından takdirle karşılandı. Kaman'da açılan yeni iş yerlerinin, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlaması bekleniyor. Akbayrak İnşaat’a bir kez daha hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.

Editör: TUĞBA GÜL