SİYASET

Başkan Demirci'den Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde önemli görüşme

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Yakup Eğri ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret etti

Kırşehir'in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Yakup Eğri ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret etti. Başkan Demirci, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, ilçedeki yatırımların durumu ve gelecekte yapılacak planlamalarla ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Demirci, ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Milletin Evi'nde, Milletin Hizmetinde Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz Beyefendiyi AK Parti Kaman İlçe Başkanımız Yakup Eğri ile birlikte ziyaret ederek, ilçemizdeki yatırımların mevcut durumu ve gelecekte yapılacak planlamalarla ilgili olarak, ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kıymetli Cumhurbaşkanı Yardımcımıza ilgileri ve kabulleri için şükranlarımı sunuyorum."

Bu önemli görüşme ile Kaman ilçesinin geleceğine dair atılacak adımlar ve yapılacak projeler konusunda önemli bir ilerleme kaydedildi. Başkan Demirci, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın gösterdiği ilgi ve destekten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Kaman halkının da bu yatırımlardan büyük fayda sağlayacağını ifade etti.