GÜNDEM

Başkan Ceylan’a nazik ziyaret

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, birlik başkanları ile birlikte Kırşehir’in Boztepe ilçesi Belediye Başkanı Musa Ceylan'ı ziyaret etti.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, birlik başkanları ile birlikte Kırşehir’in Boztepe ilçesi Belediye Başkanı Musa Ceylan'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Öztürk ve beraberindekiler, Başkan Ceylan'a görevinde başarılar diledi.

Kırşehir ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Boztepe Belediye Başkanı Musa Ceylan'a yaptığı ziyaret sonrasında bir açıklamada bulundu. Başkan Öztürk, “Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederiz,” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Ziyaret sırasında, Kırşehir ESOB ve Boztepe Belediyesi arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve esnaf ve sanatkârların sorunlarının çözümü için birlikte çalışmanın önemine vurgu yapıldı. Başkan Ceylan, ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ve birlik başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Boztepe ilçesinin gelişimi için her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.

Başkan Öztürk, Başkan Ceylan'ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederiz." dedi. Bu ziyaret, Boztepe ilçesinin gelişimi ve esnafın sorunlarının çözümü için atılacak adımların başlangıcı olarak değerlendirildi.

Kırşehir ESOB ve Boztepe Belediyesi arasındaki bu yakın iş birliği, bölge esnafının kalkınması ve yerel yönetimlerin güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak görülüyor.