GÜNDEM

Başkan Çanakcı, Özbağ için çalışmaya devam ediyor

Kırşehir’in Özbağ Kasabası Belediye Başkanı İsmail Çanakcı, kasaba halkının mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kırşehir’in Özbağ Kasabası Belediye Başkanı İsmail Çanakcı, kasaba halkının mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Çanakcı, Çemas Döküm Sanayi ve Nidanur Et Firması'nın altyapı problemlerini çözmek için yeni bir çalışma başlattı.

Özbağ Kasabası'nda uzun süredir devam eden altyapı sorunlarının çözümü için harekete geçen Başkan İsmail Çanakcı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki tarla sahipleri ve işletme müdürleri ile belediyede bir toplantı düzenledi. Toplantı sonucunda bölgedeki altyapı sorunları için geçici bir çözüm üretilirken, kalıcı çözümler için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Başkan Çanakcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Özbağ'lı hemşerilerim, kasabamız sınırları içerisinde bulunan Çemas Döküm Sanayi ve Nidanur Et Firmasının yıllardır sorun olan altyapı problemi için Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, bölgemizdeki tarla sahipleri ve işletme müdürleri ile belediyemizde toplantı düzenledik. Bölgedeki sorun için geçici çözüm üretildi. İnşallah en kısa zamanda kasabamız gündeminden bu sorunu kalıcı olarak çıkartacağız. Belediyemiz ve personelimiz ile kasabamızda biriken sorunları çözmek için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışacağız.”

Başkan Çanakcı, kasabanın altyapı sorunlarını çözmek için tüm belediye personeli ile birlikte yoğun bir çaba gösterdiklerini ve bu sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırmayı hedeflediklerini vurguladı.