ÖZEL HABER

Başkan Aydındurmuş'tan Murat Sürmeli'ye teşekkür

Kamanlılar Derneği Başkanı Cahit Aydındurmuş, Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcileri, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli'yi ziyaret etti.

Kamanlılar Derneği Başkanı Cahit Aydındurmuş, Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcileri, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli'yi ziyaret etti. Ziyaret, 11 Ekim 2024'te Kaman'da düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Kaman Buluşması ile ilgili oldu.

Başkan Aydındurmuş, Sivil Toplum Kuruluşları Kaman Buluşmasına Murat Sürmeli'yi davet etmişti ve Sürmeli, bu davete icabet ederek etkinliğe katılım sağladı. Başkan Aydındurmuş, gazeteci Murat Sürmeli'nin davetlerine olumlu dönüş yaparak katılım sağlamalarından memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

Cahit Aydındurmuş, Kaman ve bölgedeki sivil toplumların güçlenmesi için bu tür buluşmaların önemine değinerek, basının desteğiyle bölgedeki sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha da büyüyeceğini belirtti. Sürmeli de bölgedeki STK faaliyetlerine her zaman destek olacaklarını belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyetli temennileri ve Kaman'daki sivil toplum faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerle sona erdi.