Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yusuf Aydın, Osman Yalçınkaya Huzurevi Müdürlüğünde görev yapan Kadın Kolları Başkanı Aslıhan İmamoğlu’nun dedesinin vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti. Başkan Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, Aslıhan İmamoğlu’nun dedesinin vefatını derin bir üzüntü ile öğrendiklerini belirtti.

Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Osman Yalçınkaya Huzurevi Müdürlüğünde görev yapan Kadın Kolları Başkanı Aslıhan İmamoğlu’nun dedesinin vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.”

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile Vali H. Mete Buhara bir arada Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile Vali H. Mete Buhara bir arada

Merhumun cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Yozgat’ın Şefaatli ilçesine bağlı Sarıkent Köyü'nde defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Editör: TUĞBA GÜL