GÜNDEM

Başkan Aslan; "15 Temmuz’un ruhunu yaşatıyoruz"

MÜSİAD Kırşehir Başkanı Ali Rıza Aslan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı.

MÜSİAD Kırşehir Başkanı Ali Rıza Aslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla duygusal ve kararlılık dolu bir mesaj yayımladı. Ali Rıza Aslan, Türkiye'nin unutulmaz gecesi olan 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen ve demokrasiyi savunan milletin cesur duruşuyla püskürtüldüğünü belirtti.

Aslan, "Anayasal düzeni yıkmayı ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmayı hedefleyen FETÖ/PDY Terör Örgütü'nün hain darbe teşebbüsü, Aziz Milletimizin kararlı duruşu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi sayesinde bertaraf edilmiştir," diyerek o gecenin önemine dikkat çekti.

Türk milletinin kahramanlık genlerini her zaman koruduğunu vurgulayan Aslan, "Milletimizin verdiği bu sınav ve günlerce tuttuğu demokrasi nöbetleri, bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir," dedi. Aslan, devletin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve milletin desteğiyle, ülkenin birliği, huzuru ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara karşı mücadeleden asla taviz verilmeyeceğini belirtti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında birlik ve beraberlik mesajları veren Aslan, "Birlikte demokrasimize güç verecek, şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Bunun için yüzyıllık bir milat olan 15 Temmuz’un 8. yıl dönümünde de milletçe topyekûn, tüm etkinliklerde hep birlikte 15 Temmuz ruhunu iliklerimizde hissedeceğiz," ifadelerini kullandı.

Aslan, mesajının sonunda tüm demokrasi şehitlerini ve tarih boyunca vatan için şehit düşen kahramanları rahmet ve minnetle anarken, gazilere sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi. Aziz milletin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlayan Aslan, "Milletimize ve ülkemize aydınlık yarınlar diliyorum," dedi.