GÜNDEM

Başkan Arif Kılıç'tan Sürmeli’ye ziyaret

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ve Merkez İlçe Başkanı Yasin Berktaş, Gazeteci Murat Sürmeli'yi ofisinde ziyaret etti.

MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ve Merkez İlçe Başkanı Yasin Berktaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlamak amacıyla Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli'yi ve çalışanlarını ofislerinde ziyaret etti.

Başkan Arif Kılıç, Kırşehir’e dair en güncel ve samimi haberleri yapan Kırşehir Memleket Gazetesi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesini tebrik ederek, Kırşehir genelinde yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Gazetecilerin sahada ve gerisinde yaşadıkları zorluklara dikkat çeken Başkan Kılıç, tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı ve onlara sağlık ve esenlikler diledi.

Ziyaret sırasında, Kırşehir'in yerel basınının önemi vurgulandı ve gazetecilerin halkın doğru bilgiye ulaşmasındaki kritik rolü hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kılıç, Kırşehir Memleket Gazetesi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesinin, Kırşehir halkına doğru ve hızlı bilgilendirme konusunda büyük bir görev üstlendiğini belirtti.  Bu özverili çalışmalar için Kırşehir Memleket Gazetesi ve Kırşehir Haber 40 ailesine teşekkür etti.

Gazeteci Murat Sürmeli ve ekibi, ziyaretlerinden dolayı Arif Kılıç ve Yasin Berktaş'a teşekkür ederek, çalışmalarını daha da ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ziyaret, Kırşehir'deki gazetecilerin motivasyonunu artırarak, onların toplum için yaptıkları değerli çalışmaların takdir edildiğini gösterdi.