SİYASET

Başkan Ali Şahin’e büyük teşekkür

Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde bulunan parkın bakım ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde bulunan parkın bakım ve çevre düzenlemesi çalışmaları başarıyla tamamlandı. Mahalle sakinleri, bu özverili çalışmalarından dolayı Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin’e teşekkürlerini ilettiler.

Parkta gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, çevre düzenlemesi yapılarak yeşil alanlar ve yürüyüş yolları yeniden düzenlendi. Ayrıca parkın aydınlatma sistemleri elden geçirilerek tüm ışıkların bakım ve onarımı tamamlandı. Yenilenen park, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı ve parkın yeni haliyle daha güvenli ve estetik bir görünüme kavuştu.

Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, yenilenen parkta yerinde incelemelerde bulundu ve mahalle halkıyla sohbet etti. Başkan Şahin, parkta yaptığı açıklamada, “İnşallah ilçemizin merkezdeki bütün mahallelerindeki parkların tamamının onarım ve bakımları yapılıp siz kıymetli halkımızın hizmetine sunulacak. Ben sevgili ve kıymetli hemşehrilerimden biraz sabır istiyorum. Yollar, parklar, kaldırımlar hepsi yapılacak” dedi.