GÜNDEM

Başkan Ali Şahin'den yeni müdüre ziyaret

Kırşehir’in Mucur ilçesi Belediye Başkanı Ali Şahin, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Örsan Pınar’ı ziyaret etti.

Kırşehir’in Mucur ilçesi Belediye Başkanı Ali Şahin, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Örsan Pınar’ı ziyaret ederek "Hayırlı olsun" dileklerini iletti. Örsan Pınar, 10 yıldır Akpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Başkan Şahin, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen Örsan Pınar’ı ziyaret gerçekleştirdik. Kendisinin misafirperverliği için teşekkür ederiz." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bu ziyaret, Mucur ilçesinde eğitim alanındaki yeni atamaların hayırlı olması temennisi ve eğitim camiasına destek mesajı niteliği taşıyor. Başkan Şahin, Örsan Pınar’a yeni görevinde başarılar diledi ve Mucur ilçesinin eğitim kalitesini daha da yükseltecek projelerde iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

Mucur halkı ve eğitim camiası için önemli bir ziyaret olan bu buluşma, ilçedeki eğitim çalışmalarına yeni bir ivme kazandıracak.