GÜNDEM

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç'tan Kurban Bayramı Mesajı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Müdür Erkılınç, mesajında sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendiği bu özel bayramı en içten duygularıyla kutladığını belirtti.

Cavit Erkılınç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgi ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği Kurban Bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyor, zulüm altındaki Müslümanlar başta olmak üzere ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Müdür Erkılınç, Kurban Bayramı’nın manevi değerlerine vurgu yaparak, bu özel günün insanları bir araya getiren ve dayanışmayı güçlendiren önemli bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Bayramın, Müslümanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik bağlarını pekiştirdiğini ve bu vesileyle tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini temenni etti.

Kurban Bayramı’nın, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı zamanlardan biri olduğunu belirten Erkılınç, zulüm altında yaşayan Müslümanlar için de dualarını eksik etmedi. Mesajında, bu zor günlerin en kısa zamanda sona ermesini dileyen Erkılınç, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.