Kırşehir’in deneyimli ve saygın hukukçusu Avukat Mehmet Ali Alan, uzun yıllardır Ankara’da avukatlık yaparak müvekkillerine adalet yolunda en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Samimi yaklaşımları ve profesyonel duruşuyla geniş bir müvekkil kitlesine sahip olan Avukat Alan, hem Kırşehir’de hem de başkentte hukuk dünyasında adından sıkça söz ettiriyor.

Ankara’da avukatlık yapan ve Kırşehir’in sevilen isimlerinden biri olarak tanınan Avukat Mehmet Ali Alan, Kırşehir Haber 40’ta okuyucularıyla buluşacak. Avukat Alan, sitamizde düzenli olarak yazacağı özel köşe yazılarıyla hukuk dünyasından güncel konulara, müvekkil deneyimlerine ve toplumsal meselelere değinecek.

Şanal Kırşehir Seyahat: 56 yıllık yolculuğun gururu Şanal Kırşehir Seyahat: 56 yıllık yolculuğun gururu

Alan-1Avukat Mehmet Ali Alan, sitemize yaptığı açıklamada, yazılarına büyük bir heyecanla başladığını belirterek şunları söyledi:

“Selamün Aleyküm,

Kırşehir Haber 40 yöneticileri, köşe yazısı yazmamı bana ilettiklerinde çok mutlu oldum. Doğduğum toprakların insanlarıyla hemdem olma, onlara bilgimi sunma fırsatını bana tanıdıkları için ziyadesiyle memnun oldum. Hak ve hakikat yolunda eğilmeden, bükülmeden doğru bildiklerimi yazacağım. Türkiye’nin daha müreffeh bir ülke olması temel amacımdır. Yaşadığı gibi inanan değil, inandığı gibi yaşayan insanlardan olmayı Cenab-ı Hak hepimize nasip etsin.”

Mevlana ve Yunus Emre’nin öğretilerinden ilham alan Avukat Alan, köşe yazılarında hukukun ötesine geçerek, toplumsal sorunlara da değineceğini vurguladı.

Kırşehirli okuyucular için büyük bir fırsat sunan Alan, hem hukukun kapılarını aralayacak hem de topluma farklı bir perspektif kazandıracak. Avukat Mehmet Ali Alan’ın köşe yazıları, okuyucularımız tarafından merakla takip edilecek.

Avukat Mehmet Ali Alan İletişim Bilgileri:

Alan Hukuk Bürosu

Adres: Emniyet Mah. Silahtar Cad. No: 35 - Yenimahalle / Ankara

Tel: (312) 212 14 51 - (312) 212 14 52

 Avukat Mehmet Ali Alan’ın başarılarının devamını diliyor ve okuyucularımızla buluşturduğumuz bu kıymetli köşe yazılarını ilgiyle takip edeceğinizi umuyoruz.

Editör: TUĞBA GÜL