Kaymakam Batur, Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Karaboğaz’ın cenaze törenine katıldı Kaymakam Batur, Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Karaboğaz’ın cenaze törenine katıldı

Kırşehir'in Akpınar ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Akpınar ilçesinde seyir halindeki motosiklet sürücüsü Kurtuluş Tekinaslan ile otomobil sürücüsü Fırat Oğuz kavşakta çarpıştı. İlk incelemelere göre, motosiklet sürücüsü Tekinaslan'ın alkollü olduğu belirlendi.

Whatsapp Image 2024 09 03 At 21.37.59 (1)Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Kazaya karışan sürücülerin sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi, ancak her iki sürücünün de tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Whatsapp Image 2024 09 03 At 21.37.59

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nedenine ilişkin detaylı incelemeler sürerken, yetkililer sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı. Kırşehir’de son zamanlarda meydana gelen benzer kazalar, trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiğini gösteriyor.

Editör: TUĞBA GÜL