GÜNDEM

Akpınar'da Kurban Bayramı öncesi asayiş toplantısı düzenlendi

Kurban Bayramı öncesinde Kırşehir’in Akpınar ilçesinde asayiş toplantısı gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı öncesinde Kırşehir’in Akpınar ilçesinde asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Akpınar Kaymakamı Muhammed Ali Batur başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Doğan ve İlçe Emniyet Amiri Yusuf Bozkurt Yalgın katıldı.

Akpınar Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kurban Bayramı öncesi Kaymakamımız Sayın M. Ali Batur başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Doğan ve İlçe Emniyet Amiri Yusuf Bozkurt Yalgın’ın katılımlarıyla asayiş toplantısı yapılarak kurban bayramı tedbirleri gözden geçirildi.”

Toplantıda, bayram süresince güvenliğin sağlanması, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi ve olası güvenlik sorunlarının önlenmesi için alınacak tedbirler masaya yatırıldı. Kaymakam Batur, bayram döneminde ilçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalışacağını belirtti.

İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Doğan ve İlçe Emniyet Amiri Yusuf Bozkurt Yalgın da toplantıda, jandarma ve emniyet teşkilatının bayram süresince 24 saat görev başında olacağını, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade etti.