EĞİTİM

Akçakent’te karne töreninde birincilere ödül yağmuru

Akçakent Kaymakamı Ahmet Sami Meram, 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem karne dağıtım töreninde Şeyh Şamil Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem karne dağıtım töreni, Akçakent Kaymakamı Ahmet Sami Meram'ın katılımıyla Şeyh Şamil Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Törende, okul birincileri Fidelya Buğlem Kılıç ve Yasin Yalçın ödüllendirildi.

Kaymakam Meram, törende Şeyh Şamil Ortaokulu'nu birincilikle bitiren Fidelya Buğlem Kılıç’a ve Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip Ortaokulu'nu birincilikle bitiren Yasin Yalçın’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Öğrencilerin yıl boyunca gösterdikleri çaba ve başarılar kutlandı.

Öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada yabancı dil öğrenmenin önemine vurgu yapan Kaymakam Meram, "Dil öğrenme noktasında sizlerden gayret bekliyorum. Uzun tatil süresi içinde eğlenin, güzel vakit geçirin fakat gün içerisinde mutlaka bol bol kitap okuyun" dedi. Meram, öğrencilere hem dinlenmeleri hem de kendilerini geliştirmeleri için tavsiyelerde bulundu.