Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayımlanan mesajda, milletimizin karanlığa karşı verdiği mücadelenin ve elde edilen zaferin anlam ve önemi vurgulandı.

Kaymakam Batur, Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Karaboğaz’ın cenaze törenine katıldı Kaymakam Batur, Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Karaboğaz’ın cenaze törenine katıldı

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Bugün, 15 Temmuz. Bugün, Demokrasi ve Milli Birlik Günü. 8 yıl önce bugün milletimiz karanlığa karşı tek vücut oldu; Milletin Zaferi’ni tarihe altın harflerle yazdırdı. İstiklal ve istikbal için canlarından geçen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.”

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü'nün yayınladığı bu mesaj, 15 Temmuz gecesinin unutulmaz anlarını hatırlatarak, şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet ve şükran duygularını bir kez daha dile getirdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milletimizin demokrasiye ve milli birlik ruhuna olan bağlılığını hatırlatmaya devam ediyor.

Editör: TUĞBA GÜL