GÜNDEM

AFAD ’dan o gönüllüye teşekkür mesajı

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, gönüllülük projesi kapsamında verilen eğitimlere katılan ve sahada etkin görev alan gönüllülerine sosyal medya üzerinden teşekkür etmeye devam ediyor

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, gönüllülük projesi kapsamında verilen eğitimlere katılan ve sahada etkin görev alan gönüllülerine sosyal medya üzerinden teşekkür etmeye devam ediyor. Kırşehir AFADİl Müdürlüğü, farklı meslek gruplarından gelen ve sahada başarı gösteren gönüllülerin fotoğraflarını paylaşarak, onların katkılarını vurguladı ve “Ben olmasam ne olur demeyin... Siz varsanız çok şey olur!” ifadelerini kullandı.

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, bu sefer de 6 Şubat depremlerinde etkin bir şekilde sahada çalışan Hazır Destek Gönüllülerinden İsrafil Ceylan’ı sayfalarında paylaşarak teşekkür etti.

AFAD, bu teşekkürlerle gönüllülerin motivasyonunu artırırken, diğer vatandaşları da gönüllülük faaliyetlerine katılmaya teşvik ediyor.

Ülke ve millet olarak zor zamanlarda bir araya gelmenin ve destek olmanın önemini bir kez daha gördük. Bu nedenle kirsehirhaber40.com ailesi olarak bizler de saha çalışmaları ve gönüllülük hizmetleriyle topluma katkıda bulunan tüm AFAD personelleri ve gönüllülerine tekrar teşekkür ediyoruz.