Kırşehir Öğretmenevi, 2023 Mart ile 2023 Eylül ayları arasında gerçekleştirilen kapsamlı yenileme çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) bünyesinde yapılan yenilikler, vatandaşlarla paylaşıldı.

Vekil Erkan, "Gazilerimiz fedakârlığın ve cesaretin sembolüdür" Vekil Erkan, "Gazilerimiz fedakârlığın ve cesaretin sembolüdür"

Kırşehir Öğretmenevi Müdürü Mehmet Saylan, yenileme sürecine dair yaptığı açıklamada, "Tekrar göreve geldiğimiz günden itibaren yeni kadromuzla birlikte hizmet standartlarımızı yükseltmek ve kurumumuza gelen misafirlerimize daha kaliteli bir hizmet vermek için kaldığımız yerden çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Saylan, yenilenen bölümlerin, misafirlere daha konforlu ve modern bir ortam sunacağını vurguladı. 6 aylık süreçte, odaların modernizasyonu, dinlenme alanlarının yenilenmesi, toplantı ve etkinlik salonlarının teknolojik imkanlarla donatılması gibi birçok önemli adım atıldı. Ayrıca, Öğretmenevi’nin dış cephesi de yenilenerek daha estetik ve çağdaş bir görünüme kavuşturuldu.

Yenileme çalışmalarıyla birlikte, Kırşehir Öğretmenevi ve ASO, sadece öğretmenlere değil, tüm misafirlerine daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Mehmet Saylan, "Amacımız, misafirlerimize en iyi deneyimi yaşatmak ve Kırşehir Öğretmenevi’ni bölgemizin en gözde konaklama ve etkinlik merkezi haline getirmektir" ifadelerini kullandı.

Editör: BETÜL AKEREN