Kırşehir’in Kaman ilçesine bağlı Ömerhacılı Kasabası sakinleri ve nüfusuna kayıtlı vatandaşlar, 31. Ömerhacılılar Pilav Günü'nde Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Ömerhacılı Şehitler Parkı'nda bir araya geldi. Ömerhacılı Kasabası Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim, Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Doğan Türk, etkinliğe katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti.

Başkan Doğan Türk, yaptığı açıklamada, "Kavurucu yaz sıcağına rağmen uzaktan yakından teşrif eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Telefonla arayarak günümüzü kutlayan ve birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni eden Kırşehirli Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar'a, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay'a, Yeşilay Ankara Şube Başkanı Sevilay Aslan'a, bizzat gelerek günümüzü onurlandıran Federasyon Başkan Vekili ve Demirli Dernek Başkanı Hüseyin Ata'ya, Kaman ve Havalisi Dernek Başkanı Hayri Atasoy'a ve diğer derneklerimizin sayın başkanlarına teşekkür ederim," dedi.

Talepler yerinde dinlendi! Talepler yerinde dinlendi!

Türk, ayrıca, "Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Salih Aslan'a, önceki dönem muhtarımız ve MHP İl Genel Meclisi Adayımız Bayram Özdemir'e, 12 yıldır tüm organizasyonların maddi yükünü çeken dostum Mustafa Şahin'e, bu organizasyonumuza katkı sağlayan tüm hemşerilerimize ve yerel basınımızın temsilcileri Kırşehir Memleket Gazetesi, Yeşil Kaman Gazetesi ve Kaman TV'ye ayrıca teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Ömerhacılı Kasabası Muhtarı Ahmet Adıgüzel ve vakfın yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Doğan Türk, etkinliği kazasız belasız tamamladıkları için mutlu olduklarını belirtti. Türk, babasının hastaneye kaldırılması nedeniyle etkinlikte bulunamamasından dolayı özür dileyerek, tüm katılımcılara saygı ve sevgilerini iletti.

Bu yıl 31. kez düzenlenen Ömerhacılılar Pilav Günü, birlik ve beraberliğin pekiştiği, keyifli anların yaşandığı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

Editör: TUĞBA GÜL