1 Temmuz itibariyle başlayan yaz okulu kapsamında resim, satranç ve futbol kursları, çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlıyor.Yaz okulu boyunca, minik ressamlar hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını sergileme fırsatı bulacaklar. Resim kursunda, çocuklar çeşitli boyama tekniklerini öğrenirken, kendi şaheserlerini yaratmanın keyfini çıkaracaklar. Eğitmenler eşliğinde renklerle oynayarak sanatsal yeteneklerini geliştirecekler.

Bağlama eğitimleri başladı! Bağlama eğitimleri başladı!

Satranç kursu ise çocukların strateji ve zeka dolu hamlelerle tanışmasını sağlıyor. Küçük satranç ustaları, satrancın inceliklerini öğrenirken, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirecekler. Turnuvalar ve dostluk maçları ile tatlı bir rekabet ortamı oluşacak.

Enerjik çocuklar için ise futbol kursu tam bir eğlence merkezi haline geldi. Sporun ve takım ruhunun ön planda olduğu futbol kursunda, öğrenciler hem fiziksel aktivitelerini artıracak hem de takım çalışmasının önemini kavrayacaklar. Antrenörler eşliğinde yapılan antremanlarla geleceğin futbol yıldızları burada yetişiyor!

Editör: BETÜL AKEREN