Türkiye Kamu-Sen Kırşehir İl Başkanı ve Türk Sağlık Sen Kırşehir Şube Başkanı Yusuf Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak için bir mesaj yayınladı. Başkan Aydın konuya ilişkin olarak yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Tarihimizin en önemli zaferlerini elde ettiğimiz Türk’ün kutlu ayı Ağustos, bu toprakların Türk yurdu olduğunu tescilleyen, Türk milletini Anadolu’dan çıkarmak hevesiyle yüzyıllardır her türlü kirli oyunu sahneleyen şer güçleri dize getirip, küllerimizden yepyeni bir devlet kurduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıldönümünü coşku ve gururla kutlamaktayız.

102. yıl önce dünyanın medeni olarak kabul edilen devletlerine karşı verdiğimiz bu muhteşem mücadele, bu topraklarda kıyamete dek yaşayacağımızın tescili, geleceğimize dair hiç dinmeyen umudumuzun kaynağıdır. Bu büyük mücadele sonunda yeşerttiğimiz cumhuriyetimiz en kıymetli hazinemizdir.

Kırşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı Kırşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

Bu vesile ile bizlere Anadolu’nun kapılarını açan Sultan Alparslan ve kahraman askerlerine; üzerinde gurur içinde ve özgürce yaşadığımız Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına; vatanımız, bağımsızlığımız ve geleceğimiz uğruna canlarını ortaya koyan bütün gazi ve şehitlerimize minnettarız.  Onların emanetlerini kutsal bilip canımız pahasına sahip çıkacağımıza dair söz veririz.

Şehitlerimizin ruhları şad; milletimizin Zafer Haftası ve 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

Editör: TUĞBA GÜL