GÜNDEM

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun

Bugün, Türkiye genelinde her yıl olduğu gibi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlanıyor.

Bugün, Türkiye genelinde her yıl olduğu gibi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlanıyor. Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Ahi Gazeteciler Derneği Başkanı, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 haber sitesi sahibi Murat Sürmeli, bu özel gün dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sürmeli mesajında, gazetecilik mesleğinin önemine ve zorluklarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Yurt içinde ve dışında yaşanan her olay ve zorlukta taraf belirtmeksizin işini yapan, çokça haksızlığa uğrayan ancak işini yapmaktan geri durmayan, her durumu doğru ve anlaşılır şekilde sunan tüm meslektaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarım.”

Murat Sürmeli, gazetecilerin her türlü koşulda kamuoyunu bilgilendirme görevini sürdürdüğünü ve bu mesleğin toplumun aydınlanmasında oynadığı kritik rolün altını çizdi. Sürmeli'nin mesajı, basın mensuplarının mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorluklara ve yaptıkları fedakarlıklara dikkat çekerek, tüm gazetecilerin bayramını kutladı.

Tüm meslektaşlarımızın bu özel gününü kutluyor, daha adil ve özgür bir basın ortamında çalışmalarını sürdürebilmelerini temenni ediyoruz.