EĞİTİM

2024’ün popüler bölümleri hangileri?

Öğrencilerin merakla beklediği an geldi. 2024 YKS kontenjanları açıklandı ve Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin sunduğu liste ile tercihler artık çok daha kolay!

Türkiye'nin dört bir yanındaki öğrencilerin heyecanla beklediği an geldi! 2024 YKS tercih döneminde kullanılacak kontenjanlar resmen açıklandı. Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi, bu yılki kontenjanlarda dikkat çeken değişimleri ve öne çıkan bölümleri kamuoyuyla paylaştı.

Geçtiğimiz yıla göre hangi bölümlerde artış ve azalma yaşandığına dair detaylı bir liste sunan Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi, tercih yapacak öğrenciler için vazgeçilmez bir kaynak oluşturdu. Bu liste, öğrencilerin tercih sürecinde daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olacak nitelikte.

Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nden yapılan açıklamada, "Tercihler için ön bilgilendirme almak isteyen tüm öğrencileri Rehberlik ve Araştırma Merkezimize bekliyoruz," denildi. Bu çağrı, tercih sürecinde kafasında soru işaretleri olan öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. Tercih döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler ve aileler, Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin kapısını çalacak gibi görünüyor.