Kırşehir'de yaşayan ve iş arayan vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Ülkemizin dört bir yanındaki üniversiteler ve hastaneler, çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını duyurdular. Üstelik bu alımlarda KPSS ve mülakat şartı aranmıyor! Üniversiteler, 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu'nun 4/B fıkrasına göre toplamda 126 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Dört farklı ildeki kontenjanlar ve başvuru koşulları ise şöyle:

Akdeniz Üniversitesi: 72 Personel Alımı Akdeniz Üniversitesi Tıbbi Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde görevlendirilmek üzere 72 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar arasında 43 Hemşire, 2 Biyolog, 1 Tıp Doktoru, 17 Tıp Teknisyeni, 2 Laboratuvar, 2 Büro Personeli, 2 Destek Personeli, 2 Teknisyen yer alıyor. Başvuru için en az 50 puan gerekmekte.

Gazi Üniversitesi: 19 Personel Alımı Gazi Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar arasından 19 sözleşmeli personel alacak. Alım yapılacak kadrolar: 3 Teknisyen, 7 Büro Personeli (Muhasebeci), 3 Sağlık Teknisyeni, 1 Avukat, 1 Fizik Tedavi Uzmanı, 4 Hemşire. Başvurular 28 Haziran 2024'e kadar devam edecek.

Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği Kırşehirli yargı çalışanlarından görkemli Adli Yıl Açılışı etkinliği

İstanbul Üniversitesi: 11 Personel Alımı İstanbul Üniversitesi, KPSS şartı olmadan 11 personel alımı yapacak. Bu kadrolar arasında Klasik Sanatçı ve Müzik Sanatçısı pozisyonları bulunuyor. Başvurular 7-21 Haziran 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

Bingöl Üniversitesi: 24 Personel Alımı Bingöl Üniversitesi, en az 60 KPSS puanı ile 24 personel alımı yapacak. Alım yapılacak pozisyonlar: 10 Destek Personeli, 2 Güvenlik ve Emniyet Memuru, 3 Teknisyen, 1 Fizik Tedavi Uzmanı, 1 Diğer Sağlık Personeli, 4 Sağlık Teknisyeni, 3 Büro Personeli. Başvurular 24 Haziran 2024'e kadar sürecek.

Başvuru Şartları ve Detaylar Personel alımlarında 2022 KPSS puanları dikkate alınacak ve adaylar en yüksek puandan en düşüğe doğru sıralanacak. Üniversiteler, başvurularda 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun 48. maddesinde belirtilen niteliklere sahip olma şartını arayacak. Başvuru yapacak adayların, lise için P94, üniversite diploması için P93 ve P3 puan türlerinden en az 50, 55, 60 ya da 70 puan almış olmaları gerekiyor.

Kırşehirli vatandaşlar için büyük bir fırsat olan bu personel alımlarında, KPSS ve mülakat şartı olmadan başvuru yapabilirsiniz. Kaçırmayın, siz de hemen başvurun!

Editör: BETÜL AKEREN