Kırşehir’de yaşayan sinemaseverler için heyecan verici bir gelişme! Hollywood’un ünlü yıldızlarının rol alacağı "12 Savaşçı" filmi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ateş Özkan ve Ömer İlhan'ın oturduğu bu büyük prodüksiyon, sinema dünyasında ses getirecek. Filmde rol alacak ünlü oyuncular arasında Tom So, Afif Ben Badra, Tomas Szomju ve Ronn Moss gibi Hollywood’un tanınmış isimleri bulunuyor. Bu yıldızlar, filmin çekimleri için İstanbul’a gelecek ve burada özel olarak kurulan sette kamera karşısına geçecekler.

"12 Savaşçı" filminin yapımcılığını Ömer İlhan ve İlhan Akbaş üstleniyor. Filmin çekimleri, 14 Temmuz’da İstanbul’da, bu projeye özel olarak kurulan bir platoda başlayacak. Bu devasa prodüksiyon, Türk sinema sektörü için de büyük bir adım olacak. Filmin oyuncu kadrosu da oldukça geniş ve yetkin. Yerli oyuncular arasında Ramazan Temizkan, Erkan Varol, İsmail Uzuner, Sanaz Zahrai, Mobina Erfani, Nur Can Yeniyol, Şirin Yıldırım, Elvan Albat, Oğuzhan Güder, Muhammed Güleryüz, Tringa Shala, Tuğçe Demir, Yansı Altunay, Mıshael Lazerenko, Vahdet Aytaç ve Hakan Şahin gibi isimler yer alacak.

Kırşehirli sanatseverlere müjde! Kırşehirli sanatseverlere müjde!

"12 Savaşçı" filminin hikayesi ise izleyiciyi koltuğuna çivileyecek türden. Eski Rus istihbarat görevlisi Sergey'in hikayesi etrafında şekillenen filmde, Sergey'in geçmişte yaptığı usulsüzlükler ve sosyopat davranışlarından dolayı görevinden kovulmasıyla başlayan bir dizi olay anlatılıyor. Sergey, bu durumu bir son değil, aksine hayalini kurduğu karanlık organizasyonun başlangıcı olarak görüyor. Yıllar sonra uluslararası boyuta taşıdığı bu organizasyona dünyanın en zengin iş adamlarını, sanatçılarını ve politikacılarını dahil eden Sergey, korku dolu bir sistemi hayata geçiriyor.

Editör: BETÜL AKEREN