Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, Türkiye'nin dört bir yanında çalışan işçi ve emekçilere teşekkür eden Vali Buhara, alın teri ve emeğin, ülkenin tarım, sanayi, teknoloji ve ulaşım gibi pek çok alanında kalkınmaya büyük katkılar sağladığını vurguladı.

Vali Buhara; "Ülkemizin dört bir yanında alın teri ile çalışan, üreten, hizmet sunan ve toplumsal kalkınmamız için fedakarlıktan kaçınmayan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını” yürekten kutluyorum.

Geçmişten günümüze Türk Sanat Müziği... Geçmişten günümüze Türk Sanat Müziği...

Milletimizin geleceğe umutla bakabilmesi için alın terini ve emeğini esirgemeyen; tarlalardan fabrikalara, maden ocaklarından atölyelere her alanda ve her zaman özverileriyle çalışarak her türlü takdiri hak eden işçilerimiz, ülkemizin tarım, sanayi, teknoloji, ulaşım gibi birçok alanda kalkınmasına ve gelişmesine omuz vermektedir.

Toplum olarak bizler insan odaklı, alın terini kutsal bilip emeğe saygı duyan köklü bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu vesile ile tüm işçi kardeşlerimize ve işverenlerimize birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sürdürülen huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlu olsun."

Vali1Mayıs