Türk Sağlık-Sen Kırşehir İl Başkanı Yusuf Aydın'dan Ziyaret Türk Sağlık-Sen Kırşehir İl Başkanı Yusuf Aydın'dan Ziyaret

Kırşehir Medya ve Siyaset Akademisi Derneği'nin önde gelen isimleri, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KTSO) ziyaret etti. Dernek Başkanı Mahmut Şefik Koç liderliğindeki heyet, kadın girişimci komisyonu üyeleri İş Kadınları Halime Yayla, Fatımeh Özbeki, Rahila Behzad ve Mali Müşavir Gülçin Polat ile birlikte KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ile bir araya geldi.

Ziyaretin ana gündemi, ticaret ve e-ticaret üzerine projeler ve bilgi alışverişi oldu. KTSO Başkanı Mustafa Yılmaz, Kırşehir Medya ve Siyaset Akademisi Derneği'nin üyelerine, ticaret sektöründe dijital dönüşüm ve e-ticaretin önemi hakkında detaylı bilgiler sundu. Bu bilgi alışverişi, her iki kurum arasındaki işbirliğinin güçlenmesine ve gelişen ticaret pratikleri üzerinde ortak stratejiler geliştirilmesine olanak sağladı.

Başkan Mustafa Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dernek Başkanı Mahmut Şefik Koç ve beraberindeki üyelere teşekkür etti. Bu ziyaret, iki kurum arasında devam eden diyalog ve işbirliğini pekiştirerek, Kırşehir'deki ticari faaliyetlerin yenilikçi yollarla desteklenmesine zemin hazırladı. Görüşmelerin ilerleyen dönemlerde de devam etmesi planlanıyor.