Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, yerel esnafla kurduğu sıcak ilişkilerle dikkat çekiyor. Her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Demirci, bu kez sanayi bölgesindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnaflarla yüz yüze sohbetler gerçekleştirdi. Esnafların işlerinin durumu, talepleri ve karşılaştıkları sıkıntılar hakkında bilgi alan Demirci, onların sesine kulak verdi.

Ziyaretler sırasında esnafla samimi diyaloglar kuran Demirci, "Söz verdiğimiz gibi, ilçemizi hak ettiği yere beraber getireceğiz" diyerek, ortak hedefler doğrultusunda ilerleme sözü verdi. Esnafların sorunlarına çözüm bulma konusunda kararlı olduğunu ifade eden Demirci, ziyaretlerin amacının sadece dinlemek olmadığını, aynı zamanda somut adımlar atarak esnafların işlerini kolaylaştırmak olduğunu vurguladı.

Boz toprağın Ahi Babası Mustafa Karagüllü’ye vefa Boz toprağın Ahi Babası Mustafa Karagüllü’ye vefa

Kaman'da esnafın ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalar yapan Belediye Başkanı Emre Demirci, bu ziyaretlerle ilçenin her kesiminden insanı dinlemenin ve onların ihtiyaçlarına cevap vermenin önemini bir kez daha göstermiş oldu