AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Ülke genelinde üretimin büyümesi ve gelişmesi için alın teriyle mücadele eden tüm işçileri selamlayan Erkan, emek ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan; Ülkemizde üretimin büyümesi ve gelişmesi için alın teri ile mücadele veren işçi ve emekçi bütün kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ederim.

Çalışana, işçiye ve emekçiye alın teri kurumadan hakkını teslim eden bir medeniyetin mirasçısı olarak, emek ve iş gücünün maneviyatını içinde barındıran Ahiliğin merkezi olan Kırşehir’in bir evladı olarak üretmenin, el emeğinin ve göz nurunun değerini iyi biliriz. Gerek 22 yıllık Ak Parti iktidarında ve gerekse de Kırşehir Milletvekili olduğumuz son bir yılda, işçi ve emekçi kardeşlerimizin taleplerini dikkate alarak, bu taleplerin çözümü ve hayat şartlarının iyileştirilmesi noktasında durmadan çalıştık, çalışıyoruz.

Başta Ahi kenti Kırşehir olmak üzere, ülke sathında istihdamı arttırmak, işsizliği düşürmek ve emekçi kardeşlerimizin alınlarının teri ile hak ettiklerini kendilerine fazlasıyla vermek için her türlü tedbiri aldık, planları yaptık ve projeleri hayata geçirdik. Gerek üniversitelerle yaptığımız iş birliği, gerek sanayicilerle yaptığımız görüşmeler ve gerekse de bakanlıklarda bulunduğumuz temaslar neticesinde son bir yılda Kırşehir’imize hem yeni iş kolları kazandırdık hem de yeni istihdam alanları açtık. Bu süreçte emekçilerimiz hem hak ettikleri ücretleri elde ettiler hem de hak ettikleri sosyal haklara her alanda sahip oldular.

Kaman'ın çehresi değişiyor! Kaman'ın çehresi değişiyor!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün anlamına uygun şekilde, kışkırtmalara aldırış etmeden, kadınıyla erkeğiyle tüm emekçi kardeşlerimizin bayram havasında kutlanmasını temenni ediyorum.

Bu vesile ile başta anavatanımız baba yurdumuz olan ozanlar diyarı şirin Kırşehir’de bulunan işçi ve emekçi Ahi kardeşlerimiz olmak üzere tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bir kere daha hayırlara vesile olmasını diliyorum.