Kırşehir İl AFAD Müdürü Uğur Olgun, deprem farkındalığı ve afet eğitim çalışmalarını güçlendirmek amacıyla Çiçekdağı ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ile bir araya gelen Müdür Olgun, ilçenin afetlere karşı hazırlıklı olma durumu ve planlanan eğitim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Deprem bölgesi üzerinde yer alan Kırşehir’de, afet bilincinin artırılmasının önemi üzerinde duran Müdür Olgun, Başkan Hakanoğlu ile ilçe halkının bu konudaki farkındalığını artırmak için yapılacak çalışmaları ele aldı. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Başkan Hakanoğlu, Müdür Olgun’a teşekkürlerini iletti. Müdür Olgun ise, kendisine gösterilen misafirperverlik için Başkan Hakanoğlu’na şükranlarını sundu.

440951123 1348262629181830 4600493645930313551 NMüdür Olgun’un ziyaretleri Çiçekdağı İtfaiyesi ile devam etti. İtfaiye ziyareti sırasında, olası afet anında kurulacak koordinasyon ve iletişimin önemine vurgu yapan Olgun, afet öncesi ve sonrası gereklilikler üzerinde durdu. Çiçekdağı İtfaiyesi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaman'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi Kaman'da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi

Bu ziyaretler, ilçede afetlere karşı hazırlık ve farkındalık seviyesini artırma amacını taşıyor ve ilgili kurumlar arasında iş birliğini pekiştiriyor.