Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Dulkadir, il genelinde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi kapsamında Kırşehir Merkez 2 ve 4’nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret etti. Yerinde yapılan incelemelerle, sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve yapılan iyileştirmeler gözden geçirildi.

Hastalarını ağırlamaya hazır Hastalarını ağırlamaya hazır

Ziyaret sırasında İl Müdürü Değirmencioğlu, acil servis çalışanları ile bir araya gelerek, sahadaki deneyimlerini dinledi ve onların olası vakalara karşı dikkatli ve etkin bir şekilde hizmet vermelerinin önemini vurguladı. Görüşmelerde, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve sağlık çalışanlarının karşılaştığı zorlukların üstesinden gelinmesi konuları ele alındı.

Bu ziyaretler, Kırşehir’de sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi yönünde önemli adımların atılmasına olanak sağlıyor ve sahada çalışan sağlık personelinin motivasyonunu artırıyor. Dr. Değirmencioğlu ve Dr. Dulkadir, ziyaretlerini sık sık tekrarlayarak, hizmet kalitesini sürekli gözlemlemeyi ve desteklemeyi amaçlıyor.