Dün, Şırnak'tan gelen acı bir haberle Türkiye bir kez daha yasa boğuldu. Gabar Dağı Pire Tepe mevkiinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir askeri araç kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, bir asker olay yerinde şehit oldu, biri ağır olmak üzere üç asker de yaralandı. Ağır yaralanan asker, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı Şırnak Şehit Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kırşehir'de 17. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi gerçekleşti Kırşehir'de 17. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi gerçekleşti

Bu acı olayın ardından, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan da bir başsağlığı mesajı yayınladı.

438162930 970065215127079 7997216582223379635 N

"Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır." diyen Vekil Erkan, yayınladığı mesajda,

"Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Mehmetçiklerimiz J.Asb.Çvş. Mustafa Şen ve J.Uzm.Çvş. Ensar Enes Ertaş'a Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabırlar dilerim. Mekânları cennet, makamları âli olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun," ifadelerine yer verdi.

Vekil Erkan'ın mesajıyla birlikte, Türkiye bir kez daha şehitlerine olan minnet ve saygısını gösterdi. Şırnak'taki bu elim kazada hayatını kaybeden askerler için dualar edilirken, aileleri ve yakınları da milletin ve devletin desteğiyle yalnız olmadıklarını hissetti.