Dün akşam saatlerinde yayınlanan bildiriye göre İşgalci İsrail ile Türkiye arasındaki ticaret sona erdi. Bu ve benzeri durumlar nedeniyle ülkede yeni bir ticaret kanunu ortaya konması gerektiği biliniyor. TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi olan AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, içerisinde bulunduğu komisyon ile bir süredir yeni bir kanun teklifi üzerine çalışmaktaydı.

Madde 1 2AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Türk Ticaret Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılması hakkında yapılan kanun tekliflerini sunuluşuna ilişkin olarak bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Vekil Erkan, konuya ilişkin olarak şunları kaleme aldı:

Madde 6

“AK Parti Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’in hitapları ile Meclis Başkanlığımıza bugün sunduğumuz *Türk Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi* metnini sizlerle paylaşıyorum.

Kırşehir'de 17. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi gerçekleşti Kırşehir'de 17. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi gerçekleşti

Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Madde 14Madde 19