Sigaranın insan vücuduna, aileye, ülkeye ve ekonomiye verdiği zararlar malum ! Anlatmakla bitiremeyiz.

Tıbbi açıdan, kısaca az ve öz anlatmak gerekirse kendimizi kendi elimizle zehirliyoruz.

Sigaranın içinde 4 binden fazla zehir bulunduğu bugün biliniyor. Bu zehirler vücuda girerken kolayca girdiği gibi kolayca atılamıyor. Adeta vücuda yerleşiyor. Sigarayı bırakan kişinin sigaranın vücutta bıraktığı zehiri atması on yıllar alıyor. Vücudumuzun her dokusu göz, saç , dişler, tırnaklar, akciğerler, böbrekler sigaranın zararlarından son derece fazla etkileniyor. Kadmiyum, civa, arsenik kemiklerde ve dokularda birikiyor ve zamanla o organın işlevini bozuyor. Böbreklerde biriken kadmiyum böbrek yetmezliği ve tansiyon yükselmesine , karaciğer hastalıklarına, kemik erimesine, akciğer kanserine ve kansızlığa neden olabilmektedir.

Dünyada her gün 12 bin kişi , yılda 4,5 milyon kişi sigaradan hayatını kaybetmektedir.

Sadece sigarayı içmek değil sigara dumanına maruz kalmak da sigaranın zararlarından etkilenmeye neden olmaktadır.  Pasif içicilerde Akciğer kanserine yakalanma riski 3 kat artmaktadır.

Bunca sağlık probleminden dolayı birçok kişi sigarayı bırakmak istemekte fakat bırakamamaktadır.

Kliniğimizde sigara bıraktırma tedavisi mevcuttur.

Biorezonans yöntemiyle ağrısız acısız yan etkisiz kolay bir şekilde sigarayı bırakmak mümkündür.

Biorezonans’la; yaklaşık 1 saat süren bir terapi programı ile sigarayı kolayca veda edebilirsiniz.

Herhangi bir ilaca kimyasal maddeye  radyasyona maruz kalmadan radyo dalgalarıyla nikotinin frekansını vücuttan silinmektedir.

Seans sırasında danışanımız rahat bir koltuğa oturmakta başını eline ve ayaklarına elektrodlar yerleştirilmekte ve terapi seansı uygulanmaktadır. Seans sırasında hafif bir rahatlama hissedilmektedir.

Danışanlarımız koşulları yerine getirdiği taktirde %92 oranında başarımız vardır.

 Nevşehir’de Biorezonansla sigara bıraktırma olarak tek merkez olarak bulunmaktayız, yaklaşık iki yıldır Biorezonansla Sigara bıraktırma yapmaktayız yüzlerce kişiye sigara bıraktırmanın gururunu yaşıyoruz.

 Herkese dumansız sağlıklı bir hayat dilerim ..