Kitap Topluluğu Başlıyoooorrrr…. Kitap Topluluğu Başlıyoooorrrr….

Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir'de İl Genel Meclis Başkanı olarak seçilen Bülent Ozan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Borsa Başkanı Neşet Yavuz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Şahin, Meclis Üyeleri İsa Cebeci, Kemal Yavuz ve Genel Sekreter Battal Çelik hazır bulundu.
Ziyaret sırasında, Kırşehir'de gerçekleştirilebilecek projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bir istişare gerçekleştirildi. Taraflar, iş birliği ve koordinasyon içinde hareket ederek Kırşehir'in kalkınması ve ilerlemesi için ortak çalışmalar yapma konusunda mutabık kaldı.
Özel İdare İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırşehir Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti. Heyet de misafirperverliklerinden dolayı Ozan'a teşekkürlerini ileterek, iş birliği ve dayanışma ruhunun Kırşehir'in gelişimine katkı sağlayacağını vurguladı.
Ziyaret, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve ortak hedeflere ulaşma yolunda önemli adımların atılmasına vesile olacak.