TBMM’de komisyon çalışmaları devam ediyor. TBMM’de komisyon çalışmaları devam ediyor.

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci liderliğinde, ilçenin çehresini değiştirmeye yönelik önemli adımlar atılıyor. Kaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parklarda gerçekleştirilen bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarıyla ilçeye nefes aldıran yeşil alanlar kazandırıyor.

Başkan Demirci, vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği sosyal mekanların sayısını artırmak için kararlı adımlar attıklarını belirtti. Çocuklardan yetişkinlere herkesin günlük yaşamında önemli bir yer tutan parkların bakımını sağlamanın yanı sıra, yeni ve çeşitli yeşil alanlar oluşturarak ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorlar.

Demirci, “Çocuk ve yetişkinlerin günlük yaşamının bir parçası olan, aktif olarak kullanılan alanların bakımını sağlıyoruz. Mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni ve farklı yeşil alanlar kazandırarak, sosyal alanların sayısını artıracağız. Bu çerçevede ilçemizin her bir mahallesinde park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.