Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Emeğin, emektarın, alın terinin dayanışma ve yardımlaşmanın günü!” ifadelerine yer veren Başkan Yavuz, bu özel günün önemine vurgu yaptı.

Başkan Yavuz mesajında, emeğin ve alın terinin, toplumun ilerlemesindeki rolünün altını çizerek, işçi ve emekçilerin hak ettikleri değeri görmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, işçilerin yaşam ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra, dayanışma ve yardımlaşmanın toplumsal barışa katkısına dikkat çekti.

Kırşehir'de 17. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi gerçekleşti Kırşehir'de 17. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi gerçekleşti

Neşet Yavuz, tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak, sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir çalışma hayatı diledi. Mesajında, sosyal adaletin sağlanmasının ve çalışma hayatında eşitlik ilkesinin önemine işaret ederek, bu değerlerin korunması ve geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.