Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri ve Dilimiz Zenginlikleri” Projesi kapsamında, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nden Türk Dili Edebiyatı öğretim görevlisi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, öğrenci ve öğretmenlere yönelik bir seminer verdi. Bu değerli seminere Akpınar Kaymakamı Ahmet Sami Meram da katılarak, etkinliğe destek verdi.

G M V T E6Z Xg A Am R WSeminerde, Türk dilinin zenginlikleri ve dilin korunması üzerine önemli konular ele alındı. Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, dilin doğru kullanımının bireyler üzerindeki etkileri ve yabancı kelimelerin dil üzerindeki olumsuz etkileri konusunda bilgiler verdi. Öğrencilere, dilimizin zenginliklerini korumanın ve kendi dilimizi doğru kullanmanın önemi vurgulandı.

G M V T E62 Xg A A2Hs8Öğrenciler, geleceklerini planlama konusunda daha bilinçli adımlar atabilmek için semineri dikkatle dinledi. Prof. Dr. Yaman, kendilerini bu önemli günde ağırlayan okul yönetimi ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Müdür Gülşen’den o öğretmenlere Teşekkür Belgesi Müdür Gülşen’den o öğretmenlere Teşekkür Belgesi

Bu tür seminerler, öğrencilerin kariyer planlamaları ve kişisel gelişimleri için büyük önem taşırken, aynı zamanda kültürel mirasımız olan dilimizin korunmasına dair farkındalığı artırmakta büyük rol oynuyor. Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin düzenlediği bu etkinlik, öğrencilere dilin ve kültürün önemini daha iyi anlamaları için değerli bir fırsat sundu.

G M V T E6U Ww A A C Y Y5